Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef with Green Peppers
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gBeef; cut in thin strips
1 Esslöffelcornstarch
1 Esslöffelsherry
1 Esslöffelsoy sauce
1 EsslöffelGrated fresh ginger -or
1 Teelöffelginger ground
5 EsslöffelShortening or oil
2 TasseBell pepper cut in thin strips
1/2 Teelöffelsalt
1 Esslöffelsoy sauce
1/2 Esslöffelsugar
die Zubereitung:

Dredge beef with cornstarch, sherry, 1 Tbs soy sauce & ginger. Heat oil & saute beef strips. When beef changes color, remove to a plate & in remaining oil saute bell peppers for 1 minute; add salt. Combine beef, peppers, 1 Tbs soy sauce & sugar. Heat well. Serve on rice.

Mrs R.W. (Ann) Niethamer

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: