Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Ziti Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gZiti macaroni, uncooked
1 Dose(16 oz.) DelMonte cut green beans, drained
1 Dose(11 oz.) Green Giant Niblets corn, drained
1 x ca. 450 gground beef
2 Dose(10 3/4 oz.) Campbell's condensed golden mushroom soup
1 Dose(14 1/2 oz.) DelMonte stewed tomatoes
1 TeelöffelDried basil leaves, crushed
1/4 Teelöffelpepper
1/2 Teelöffelgarlic powdered
2 TasseCheddar cheese sharp, shredded
die Zubereitung:

Preheat oven to 400 degrees. Cook ziti according to package directions; drain. Return cooked ziti and vegetables (green beans and corn) to cooking pot used to cook ziti. Meanwhile, in 10 inch skillet over medium heat, cook beef until browned, stirring to separate meat; drain fat. Stir in soup, tomatoes, basil, pepper, and garlic to meat. Heat thoroughly. Add soup mixture to ziti mixture; mix well. Spoon into greased 13 x 9 inch baking dish. Cover with foil. Bake 15 minutes. Uncover; sprinkle with cheese. Bake 5 minutes more or until cheese melts.


Anmerkungen zum Rezept: