Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Zucchini Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseThinly sliced zucchini; about 3 medium
1 mittelonion sliced
2 Esslöffelbutter or margarine
1/4 Tasseparmesan grated
1 1/2 x ca. 450 glean ground beef
1 Esslöffelflour
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
2/3 Tasseketchup
1/4 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

In large skillet, saute zucchini and onion in butter until onion is tender. Pour into baking dish (10x6x1 1/2"); sprinkle with 1/4 cup Parmesan cheese; set aside. In same skillet, brown ground beef; drain excess fat. Stir flour, salt, pepper, then ketchup into meat. Spoon meat mixture evenly over zucchini. Cover; bake in 350 oven 20 minutes. Remove cover; top with 1/4 cup Parmesan cheese; bake, uncovered, and additional 5 minutes or until cheese is lightly browned. Cut into squares to serve. Makes 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept: