Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef, Black Beans and Rice
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelvegetable oil
1/2 x ca. 450 glean ground beef
1 Tasseonions chopped
1 TasseChopped peppers; green
cloves garlic minced
1 Esslöffellemon juice
1 Esslöffelmustard prepared
1 Teelöffelchilli powder
2 Esslöffelsoy sauce
1 Prisecayenne pepper
1 Tassetomato sauce
2 TasseBlack beans; cooked, drained
3 TasseBrown rice cooked
die Zubereitung:

Heat oil in large skillet over medium heat. Add beef, onions, green pepper, and garlic and saute until tender, stirring frequently.

In a small bowl combine lemon juice, mustard, chili powder, soy sauce, and cayenne with a small amount of tomato sauce and whisk until thoroughly blended. Stir in remaining tomato sauce, then add to meat mixture. Add beans and cook for 20 minutes, or until flavors are well blended. Serve spooned over hot rice.


Anmerkungen zum Rezept: