Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | vegetable oil |
1/2 x ca. 450 g | lean ground beef |
1 Tasse | onions chopped |
1 Tasse | Chopped peppers; green |
1 | cloves garlic minced |
1 Esslöffel | lemon juice |
1 Esslöffel | mustard prepared |
1 Teelöffel | chilli powder |
2 Esslöffel | soy sauce |
1 Prise | cayenne pepper |
1 Tasse | tomato sauce |
2 Tasse | Black beans; cooked, drained |
3 Tasse | Brown rice cooked |
Heat oil in large skillet over medium heat. Add beef, onions, green pepper, and garlic and saute until tender, stirring frequently.
In a small bowl combine lemon juice, mustard, chili powder, soy sauce, and cayenne with a small amount of tomato sauce and whisk until thoroughly blended. Stir in remaining tomato sauce, then add to meat mixture. Add beans and cook for 20 minutes, or until flavors are well blended. Serve spooned over hot rice.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|