Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef, Brown Rice and Feta Casserole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
mushrooms dried
2 Tassebrown rice Cooked
1 1/2 TasseCooked beef chunks
3 x ca. 30 gfeta crumbled
Pitted black olives
2 Esslöffelparmesan
onion chopped
1 Esslöffeloil
1 1/2 Tassetomatos canned
garlic clove minced
die Zubereitung:

Freshly ground pepper

Put the dried mushrooms in 1/2 cup hot water and let stand 20 minutes. Saute the onion in the oil slowly for 5 minutes, then add the tomatos and garlic, and let cook gently uncovered about 10 minutes. Pepper to taste, then add the dried mushrooms, cut in quarters if large, with any tough stems removed, and the mushroom soaking liquid. Cook another 5 minutes. Preheat oven to 400 degrees. Line the bottom of 1 1/2 qt casserole with 1 cup of the rice, add the cooked beef, and strew over the top the feta cheese, the olives, and half the sauce. Add the remaining rice and the rest of the sauce, and sprinkle with Parmesan. Bake 20 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: