Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef-Barley Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gBeef stew meat
1 Esslöffeloil
1 TasseCarrots thinly sliced
1 TasseCelery sliced
1 mittelonion thinly sliced
1/2 TasseGreen pepper; coarsely chopd
1/4 Tasseparsley snipped
4 Tassebeef broth
1 DoseTomatoes; canned, cut up(16
1 TasseSpagetti sauce
2/3 TassePearl barley
1 1/2 TeelöffelBasil; dry & crushed
1 TeelöffelSlat
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Cut meat into 1" cubes. In a large skillet brown meat, half at a time, in hot oil. Drain well. Meanwhile in crockpot combine carrots, celery, onion, green pepper, and parsley. Add broth, undrained tomatoes, spagetti sauce, barley, basil, salt, and pepper. Stir in browned meat.

Cover; cook on low-heat setting for 10-12 hours or on high-heat setting for 4 1/2-5 hours. Skim off fat.


Anmerkungen zum Rezept: