Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef-Noodle Stove-Top Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gground beef
1 1/2 TasseOnion chopped
1 Tassecelery chopped
1/2 TasseSweet Green Peppers; Chopped
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
19 x ca. 30 gtomatoes canned
19 x ca. 30 gtomato juice
19 x ca. 30 gCanned Kidney Beans; Red, Undrained
10 x ca. 30 gCanned Mushrooms; Undrained
1 Esslöffelchilli powder
1/3 x ca. 450 gBroad Noodles; Uncooked
die Zubereitung:

In a very large heavy pot or Dutch oven, brown ground beef. Add onion, celery, green pepper, salt and pepper. Cook, stirring often, until vegetables are softened. Drain off any excess fat. Add tomatoes, tomato juice, kidney beans, mushrooms and chili powder. Bring to boil; stir in noodles. Reduce heat, cover and simmer for about 15 minutes or until noodles are tender. Taste and adjust seasoning if necessary. Makes about 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept: