Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beefy Tofu Enchiladas
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8-inch soft flour tortillas
1/2 Tasseonion chopped
1 x ca. 450 gGround beef browned and drained
1 DoseChopped green chilies (4oz)
cloves garlic minced
1 Teelöffelcilantro dried
10 1/2 x ca. 30 gFirm tofu; mashed
1/2 TeelöffelCumin seed
2 TasseDiced tomato, drained
2 TasseThick tomato salsa
1 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees. Lightly spray a 9x13 inch baking dish with non-stick spray. In bowl, combine all ingredients except tortillas, tomato salsa and cheese. Place 1/2 cup of mixture in center of each tortilla and roll. Place in baking dish, seam side down. Pour salsa over enchiladas. Sprinkle with shredded cheese. Cover pan with aluminum foil and bake for 25 - 30 minutes.

Yields 8 servings.

(Per Serving): 374 calories/25 grams protein/30 grams carbohydrates/17 grams total fat/6 grams saturated fat/42 mg cholesterol/811 mg sodium

Created by Connie Cahill

Meal-Master format by Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: