Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer Baked Beans
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gJacobs cattle beans
1 x ca. 450 gLean salt pork
1 grossOnion chopped
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelmustard dry
1/3 Tassebrown sugar
1/4 Tassemolasses
1/2 Teelöffelpepper freshly ground
1/3 Tassehoney
12 x ca. 30 gbeer
die Zubereitung:

Cover beans with water and soak overnight, drain. Add salt pork to beans and cover with enough water to boil. Boil beans till skin splits. Drain, remove salt pork and cut into 2-inch cubes and score them. Mix all the other ingredients together and add to beans. Place in bean pot and add enough water to cover beans. Add the salt pork. Cover and bake 5 to 7 hours in 325 degree oven. Remove cover and cook 1/2 hour more.

Esined@Inforail.Mv.Com

(Denise Gaunt)


Anmerkungen zum Rezept: