Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Bisquick |
1/3 Tasse | cornmeal |
1 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
4 x ca. 30 g | Of beer |
2 x ca. 450 g | Of fish fillets |
Combine dry ingredients and add beer to get a sticky consistency for dipping. Salt fish and dip in batter. Deep fry at 375 degrees until fish is golden brown. Note: Fillets of most fish including striped bass, flounder, catfish, walleye, white bass, black bass, snapper, red fish, grouper, and white perch will work. From the files of Al Rice, North Pole Alaska. Feb
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|