Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer Batter Fish Fry
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseBisquick
1/3 Tassecornmeal
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
4 x ca. 30 gOf beer
2 x ca. 450 gOf fish fillets
die Zubereitung:

Combine dry ingredients and add beer to get a sticky consistency for dipping. Salt fish and dip in batter. Deep fry at 375 degrees until fish is golden brown. Note: Fillets of most fish including striped bass, flounder, catfish, walleye, white bass, black bass, snapper, red fish, grouper, and white perch will work. From the files of Al Rice, North Pole Alaska. Feb


Anmerkungen zum Rezept: