Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer Battered Haddock
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gHaddock, fresh, in 3-inch lengths
Batter
Bottles of beer (one may do)
1 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Mix flour, salt, pepper and 1/2 to 1 bottle of beer (depending on how thin or thick you would like the batter).

Remember, always add more flour if batter is too thin.

Dip pieces of haddock in batter and place directly in a pan of hot oil on the barbecue or place haddock directly on the barbecue.

Cook each piece for 5 minutes and turn when golden, then cook other side for 5 minutes until golden - low to medium heat.

When cooked, drizzle with lemon

-=[Pam]=-


Anmerkungen zum Rezept: