Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer Bread 1
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tasseflour Self-rising
1 Esslöffelsugar optional
1 Dosebeer room temperature
Egg; beat w/ 1 Tb water
die Zubereitung:

Combine flour and sugar, pour in beer and stir just until dry ingreds. Are moist (about 17 times according to original recipe). Pour batter into greased & floured loaf pan and let sit for about 15 min. To rise. Dough will be very gooey. Brush top with egg mixture and bake in pre-heated 375 F. oven for about an hour or until pick comes out clean. When done, brush top with butter.

I like to add things like 2 cups shredded cheddar cheese and 2 tblsp. Caraway seeds or the cheese and some fresh chopped jalapenos or just use your imagination. If you add these things, add them to the flour and mix well before you add the beer.


Anmerkungen zum Rezept: