Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | beer |
3 Esslöffel | oil |
2 Esslöffel | parsley |
4 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1 | Garlic clove, minced salt and pepper |
2 x ca. 450 g | Large shrimp, in shells |
Combine beer, oil, parsley, Worcestershire sauce, garlic, salt and pepper. Add shrimp, stir and cover. Marinate for 60 minutes. Drain, reserving marinade. Place shrimp on well-greased broiler rack; broil for 4 minutes, 4-5 inches from flame. Turn and brush; broil 2-4 minutes more or until bright pink.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|