Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer Cheese Bread #1
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbread crumbs fine, dried
3 Tasseflour Self-rising
2 Esslöffelsugar
1 Tassecheddar cheese shredded
12 x ca. 30 gbeer
(up to)
2 EsslöffelButter melted
die Zubereitung:

oven to 350F. Grease a 9x5 loaf pan and sprinkle it generously with the dry bread crumbs. Shake out any excess bread crumbs. In a large mixing bowl, combine the flour, sugar and cheese. Stir to mix. Add the beer and mix well. Pour the stiff batter into the prepared pan. Bake for 45 minutes. Brush with the melted butter. Bake for an additional 10 to 15 minutes, until golden. Serve warm, with butter. Serves 8.


Anmerkungen zum Rezept: