Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer Chili
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef or beef/pork combo or game (deer etc.); chili grind
1/4 Tassechilli powder
2 Teelöffelground cumin
1 TeelöffelPowdered garlic
1 Teelöffeloregano
1 Teelöffelcayenne pepper to taste
1 Dose(8-oz) tomato sauce
1 Dosebeer
1/2 onions diced
die Zubereitung:

Cook onion in a little bit of of oil till translucent on medium heat, add meat and turn heat to high and brown for about two minutes, lower heat to medium and add spices all at once and toss to bring out flavors of dried spices, now add tomato sauce and cook for a few minutes bringing out flavors of tomato sauce by cooking for a few minutes. Now add beer bring to a boil and let simmer for about 1 hour or more. Serve with diced fresh onions, cheese and I like to make Bisquick biscuit.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: