Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer-Bacon Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
For 1 1/2-Pound Loaf
3/4 TasseFlat Beer
1/2 Tassewater
1/4 Tassegreen onions chopped
2 Esslöffelmustard
1 Esslöffelbutter or margarine, softened
3 1/4 Tassebread flour
1 Esslöffelsugar
3/4 Teelöffelsalt
1 3/4 Teelöffelyeast
1/3 TasseCrumbed cooked bacon
For 2-Pound Loaf
3/4 TasseFlat Beer
2/3 Tassewater
1/4 Tassegreen onions chopped
2 Esslöffelmustard
1 Esslöffelbutter or margarine, softened
4 1/4 Tassebread flour
1 Esslöffelsugar
1 Teelöffelsalt
1 1/2 TeelöffelYeast*
1/2 TasseCrumbed cooked bacon
die Zubereitung:

The next group are from the Bread Machine website -

Measure carefully, placing all ingredients except bacon in bread machine pan in the order recommended by the manufacturer. Add bacon at the raison/nut signal or 5 to 10 minutes before last kneading cycle ends.

Select Basic/White cycle. Use medium or light crust color. Do not use delay cycle. Remove baked bread from pan and cool on a wire rack.

*Yeast amount is correct through proportionately less than that called for in the 1 1/2 pound recipe


Anmerkungen zum Rezept: