Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beet Borscht
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseBeet liquid; drained of 1 can of beets
3/4 Tassetomato juice
1/4 Teelöffelonion powder
1/4 Teelöffelsalt
1 Teelöffellemon juice fresh
1/4 Tasseyogurt plain, low fat
die Zubereitung:

Mix all ingredients except yogurt. Chill 2-3 hours in a covered jar. Serve in cocktail glasses or small glass bowls, topping each with 1 tablespoon yogurt.

4 servings (Yield: 2 cups) 1 serving: 1/2 cup

Nutritive values per serving: 6 gm. Carbohydrates; 2 gm. Protein; 0 gm. Fat; 36 calories; 0.6 gm. Fiber; 464 mg. Sodium; 1 mg. Cholesterol

Food Exchange per serving: 1 Vegetable Exchange

Low-sodium diets: This recipe is not suitable ~-


Anmerkungen zum Rezept: