Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beet Nut Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tasseshortening
1 Tassesugar
eggs
2 Teelöffelvanilla
2 TasseShredded beets
3 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelnutmeg ground
1 Tassenuts chopped
die Zubereitung:

(From Kraft's Fresh Focus, February 1987.)

Beat shortening and sugar until light and fluffy. Blend in eggs and vanilla. Stir in beets. Add combined dry ingredients; mix well. Stir in nuts. Pour into greased and floured 9x5" loaf pan. Bake at 350'F.

for 60-70 minutes or until wooden toothpick inserted in center comes out clean. Cool 10 minutes; remove from pan.

fat; (5.1 grams saturated fat); 7.5 grams protein; 30.9 grams carbohydrates; 109.6 milligrams cholesterol; 426.1 milligrams sodium.


Anmerkungen zum Rezept: