Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beet Pasta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gBeet; stems removed
1 EsslöffelApple cider vinegar
egg
1 Teelöffelolive oil
2 TasseSemolina
die Zubereitung:

Place Beets Onto A Baking Sheet Bake @ 375 Degrees For 90 Minutes, Until Tender Remove And Discard Skins Combine Beets And Vinegar In A Food Processor Process To A Smooth Puree Combine Flour, Beets, And Egg In A Food Processor With Machine Running, Add Oil, And Process Until Mixture Forms A Ball Knead Until Pasta Is Glove-Leather Soft Rollout To Desired Thickness Cut Into Strips Or Shapes Cook In Boiling-Salted Water For 2-3 Minutes, Until Barely Tender Drain Well Serve Hot, Garnished As Desired


Anmerkungen zum Rezept: