Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beet, Red Onion and Horseradish Relish
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Beets (2 1/2"-diameter); trimmed
1/2 Tasseolive oil
3 Esslöffelbalsamic vinegar
1 Teelöffelsalt coarse
1/2 Teelöffelpepper
1 1/2 Tassered onion chopped
1/3 TassePrepared white cream-style horseradish
die Zubereitung:

Preheat oven to 350°F. Wrap beets in double thickness of foil. Roast beets on oven rack until tender, about 1 hour 45 minutes. Unwrap beets and cool.

Whisk oil, vinegar, salt and pepper in medium bowl until blended. Mix in onion and horseradish.

Peel beets; cut into 1/3-inch dice. Add to onion mixture. Cover; chill 1 to 4 days.

Makes 4 cups

Per serving: 964 Calories; 108g Fat (99% calories from fat); 0g Protein; 3g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 1881mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: