Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beets in Grand Marnier
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 grossBeets ( 1 1/2 lb), scrubbed, trimmed, leaving roots and 1 1/2" of stems intact
2 EsslöffelSweet butter
3 EsslöffelGrand Marnier
1 Teelöffelorange rind grated
die Zubereitung:

In a steamer set over simmering water, steam the beets, covered, for 25 to 35 minutes, or until they are just tender. Refresh the beets under cold water, slip off the skins, and cut the beets into 3/8-inch wedges. In a large skillet, cook the beets in the butter over moderate heat, stirring for 3 minutes. Stir in the Grand Marnier, the orange rind, and salt to taste; simmer the mixture, covered, for 3 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: