Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 gross | Beets; trimmed |
1 Tasse | orange juice |
2 Esslöffel | sugar |
2 Esslöffel | (1/4 stick) butter |
1 Esslöffel | Minced orange zest; (orange part only) |
2 Teelöffel | red wine vinegar |
Preheat oven to 400°F. Wrap 2 beets together in foil. Repeat with remaining beets. Place on baking sheet. Bake until tender, about 1 hour 15 minutes. Cool. Peel beets. Cut each into 8 wedges.
Combine beets and remaining ingredients in medium nonaluminum saucepan. Simmer over medium heat until sauce is syrupy, stirring often, about 8 minutes. Season with salt and pepper.
(Can be made 1 day ahead. Chill. Rewarm over low heat, stirring often.) Serve hot.
4 Servings Bon Appétit
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|