Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Befsztyk Tatarski (Steak Tartare)
Zutaten für 12  Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef, lean; top round or sirloin
egg yolks
1 Teelöffelonion powder
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack Pepper
1 TeelöffelOil, vegetable
1/4 TasseChives chopped
die Zubereitung:

Using a grinder or food processor fitted with a metal blade, process beef until finely minced. Process a second time. Do not puree. In a medium bowl, combine beef, egg yolks, onion powder, salt, pepper and oil. Cover with foil; refrigerate at least 1 hour. Garnish with chives. Serve as a side dish or a spread with crackers, bread or toast.

Be sure beef is very lean as fat is not appetizing in tartare.

Mm and upload by DonW1948@aol. Com, recipe by Marianna Olszewska Heberle / Pc


Anmerkungen zum Rezept: