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Beggars Chicken (Hot Yee Gai)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken; 3 to 3 1/4 pounds, cleaned, fat and membranes removed
Marinade
3 EsslöffelWhiskey or spirits (Ng Ga Pei, a bottled potent grain spirit from China)
Cinnamon stick; broken into 4 pieces
Pieces of star anise
1 Teelöffelsalt
2 1/2 Teelöffelsugar
1 Prisewhite pepper
2 Teelöffelpeanut oil
Stuffing
2 1/2 Teelöffelpeanut oil
1 1/2 Tasseonions diced
Chinese black mushrooms; soaked for 30 minutes in hot water, stems discarded, caps cut into 1/2-inch dice
1 x ca. 30 gPreserved mustard; washed 3 to 4 times, leaves opened and rinsed, finely sliced
2 TeelöffelShao-Hsing wine or sherry
1 Teelöffelsesame oil
1/2 TeelöffelFive-spice seasoning
1/2 Teelöffelsalt
2 Teelöffelsugar
1 Prisewhite pepper
Dough
4 Tasseflour unbleached
1 3/4 Tassewater hot
2 Teelöffelpeanut oil
2 grossLotus leaves; soaked in hot water for 20 minutes until