Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Belgian Endive Salad #2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Belgian endives
Bunch watercress
1/2 x ca. 450 gSmall white mushrooms
French Dressing
1/4 Tassered wine vinegar
1 Esslöffelsugar
1 1/2 TeelöffelColeman's dry mustard
1 PriseMsg
1 1/2 Teelöffelpepper ground
1 Esslöffelsalt
1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
1 1/2 TeelöffelHungarian paprika
2 Teelöffelonion finely grated
3/4 Tassesalad oil
die Zubereitung:

Gently pull out the large outer leaves of the endives and slice the centers on the diagonal. Remove the stems from the watercress. Slice the mushrooms, including the stem pieces, for presentation. Attractively arrange the endive, watercress, and mushrooms on four salad plates. Top with French Dressing and serve. French Dressing: Combine all ingredients well.

Scandia

Sunset Blvd., Los Angeles.

From the <Micro Cookbook Collection of French Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: