Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Belgian Waffles
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packungyeast dry
2 TasseMilk; lukewarm
eggs separated
1 Teelöffelvanilla
2 1/2 TasseFlour sifted
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Tassebutter
1 Esslöffelsugar
die Zubereitung:

Sprinkle yeast over warm milk; stir to dissolve. Beat egg yolks and add to yeast mixture with vanilla. Sift together flour, sugar and salt; add to liquid ingredients. Stir in melted butter and combine thoroughly. Beat the egg whites until stiff; carefully fold into the mixture. Let stand in a warm place about 45 minutes until mixture doubles in bulk. Use 7/8 cup mix per waffle.


Anmerkungen zum Rezept: