Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Belgian Waffles No Yeast
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 3/4 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
2 Esslöffelsugar
eggs separated
1 Tassemilk
1 TasseHeavy cream; ( I use half and half )
1 EsslöffelPlus 1 tsp. grated lemon rind; (optional)
3 Esslöffelbutter melted
die Zubereitung:

Combine dry ingred. In a separate bowl. In a small bowl, beat egg yolks slightly. Stir in milk and cream. Blend in flour mixture until smooth. Stir in lemon rind and melted butter. Beat egg whites in bowl until stiff but not to dry peaks. Fold gently into batter. Bake in waffle iron until golden brown. Serve immediately or place on cooling racks and freeze in ziploc bags for future enjoyment .Enjoy.


Anmerkungen zum Rezept: