Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 mittel | Sized red bell pepper; |
1 mittel | Sized green bell pepper; |
1 mittel | Sized yellow bell pepper; |
1/2 Tasse | Creamy garlic dressing |
1/4 Teelöffel | black pepper |
2 Teelöffel | Capers; rinsed, drained |
Preheat broiler. Place bell peppers under broiler and lightly char, turning to grill all sides. Remove from broiler to a paper bag.
Close bag and set aside. When peppers cool, peel, core, seed and cut into strips. Arrange peppers on a platter, alternating colors so that they form a petal, and spoon dressing over them. Sprinkle with black pepper. Garnish with capers and serve warm or chilled.
Food Exchange per serving: 1 Vegetable Exchange Cal: 30; Cho: 0mg; Car: 6g; Pro: 2g; Sod: 67mg; Fat: 0g
Brought to you and yours via Nancy O'brion and her Meal-Master
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|