Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Medium-size ripe peach |
1 Teelöffel | Extra-fine sugar |
1/2 Tasse | Plus |
2 Esslöffel | Champagne |
Peel the peach, cut in half, and remove the pit. Place the peach halves with the sugar in a blender and blend at high speed for 2 seconds. Add the champagne and blend at high speed 5 seconds longer. Pour into a chilled champagne glass and serve at once.
The Prime Rib
K Street N.W., Washington, D.C.
From the <Micro Cookbook Collection of American recipes>, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|