Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Belly Cheater's Brisket
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 to 4 lb beef brisket
Medium onions-sliced
12 0z can Coors beer
1 Esslöffelbrown sugar
2 TeelöffelInstant beef bouillon granul
black peppercorns
cloves garlic
Bayleaf
1/4 TeelöffelDried thyme, crushed
1/4 Tasseall-purpose flour
die Zubereitung:

Trim fat from brisket. Season meat with a little salt and pepper. Place in baking pan; cover with onion. Reserve 1/3 cup Coors. Combine remaining Coors, brown sugar, bouillon granules and spices; pour over meat. Cover with foil. Bake at 350 degrees for 3 to 3-1/2 hours or till meat is tender. Remove meat. Skim off fat from pan juices;remove bay leaf. In saucepan cook juices down to 2 cups. Combine reserved Coors and flour;stir into pan juices. Cook and stir till thickened. Cook 1 to 2 minutes more. Season to taste. Slice meat across the grain;pass gravy.


Anmerkungen zum Rezept: