Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ben's Hungarian Cucumber Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 mittelcucumbers peeled
2 Esslöffel(to 1/4) cup salt
1/2 Tassesugar
1/4 TassePlus 2 tb red wine vinegar
1 Esslöffeldijon mustard
1/4 TassePlus 2 tb vegetable oil
1 grossRed onions diced
2 Esslöffeldill fresh
2 TeelöffelSweet paprika
die Zubereitung:

Here is a recipe from the Houston Chronicle

Cut cucumbers in half lengthwise and scoop out seeds. Cut crosswise into 1/4 -inch-wide half rounds. Put cucumbers in a colander and sprinkle with salt. Toss with your hands to mix well. Let stand 2 hours. Rinse cucumbers, if desired. Gently squeeze water out of cucumbers and drain on paper towels. When well drained, return to colander.

In a large bowl, whisk sugar, vinegar, mustard and oil. Add cucumbers and mix with hands. Mix in onion. Cover and refrigerate 2 hours. Add dill and paprika. Mix well. Serves 6. Can be stored in refrigerator up to 1 week.


Anmerkungen zum Rezept: