Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bernie's Fudge
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dosemilk evaporated
1/2 Tassebutter or margarine
3 2/3 Tassesugar
1 1/8 Tassebrown sugar
13 x ca. 30 gHershey milk chocolate (candy bars)
2 x ca. 30 gBakers unsweetened chocolate
1 Esslöffelvanilla extract
32 grossMarshmallows
1/2 TasseChopped nuts; (optional) or more nuts
die Zubereitung:

Combine Butter, Sugar And Milk In A Large Pan And Stir Until Dissolved. Stir A Few Times Until It Comes To A Boil. Cover And Let Boil For Five Minutes Without Stirring. Remove From Heat. Add Marshmallows And Stir Until Dissolved. Add Chocolates, One At A Time Until Melted. Add Vanilla Extract And Nuts. Pour Into A Lightly Greased Ten By Fifteen Inch Pan. Refrigerate And Cut Into Small Squares.


Anmerkungen zum Rezept: