Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berry Cream Sauce
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Packung(10-oz) Birds Eye quick thaw red raspberries or strawberries; thawed
1 1/2 TasseCold Half-and-Half or milk
1 Packung(4-serving size) Jell-O instant pudding and pie filling; French vanilla or vanilla flavor
die Zubereitung:

Place raspberries in food processor or blender; cover. Process until smooth; strain to remove seeds. Pour half and half into medium bowl. Add pudding mix. Beat with wire whisk until well blended, 1 to 2 minutes. Stir in raspberry puree. Let stand 10 minutes or until slightly thickened. Serve over cake or fruit.

Makes 3-1/2 cups,

From <Favorite Recipes: Jell-O Easy Entertaining>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: