Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berry Dutch Baby
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 grossegg whites
2 grosseggs
1 Tasseall-purpose flour
1 TasseNonfat milk
2 Esslöffelsugar granulated
2 Teelöffelvanilla
1/2 Teelöffelsalt
1 Esslöffelbutter or margarine
3 1/2 TasseRaspberries, strawberries, blueberries, or a combo
1/4 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

Blend together the egg whites, eggs, flour, milk, sugar, vanilla, and salt until smooth. Melt butter in a 10- to 12-inch nonstick ovenproof frying pan in a 425 degree oven. Tilt the pan to coat it evenly. Pour the batter into the pan and bake until puffy and well-browned (about 25 minutes).

In a bowl, combine the berries and cinnamon. Spoon the misture onto the dutch baby and sprinkle with powdered sugar. (4 servings)


Anmerkungen zum Rezept: