Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berry Liqueur
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 30 gRaspberries -- or any other berry
1 1/2 TasseVodka -- or 1 cup vodka and
1/2 TasseBrandy
1/4 TasseSugar syrup *
die Zubereitung:

* Sugar syrup. 1 cup sugar boiled with 1/2 cup water till sugar is thoroughly dissolved. Be sure mixture is cooled before using.

Add juice and berries to alcohol. Stir and steep one week. Strain. Crush berries through strainer and filter. Taste. Add sugar syrup as necessry. Many frozen fruits are already heavily pre-sugared. If using unsugared fruits without syrup, treat them as fresh fruit but reduce the amount of water when making the sugar syrup becaue of the water content in the frozen fruit. Yield. About 2 cups.


Anmerkungen zum Rezept: