Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berry Yogurt Cheese Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 ca. 1 LiterUnflavored nonfat yogurt
1 Packunggelatin Unflavored
2 TasseLow-fat cottage cheese
1/2 Tassesugar
1 1/2 Teelöffellime peel grated
2 Esslöffellime juice
2 Tassestrawberries sliced
Graham Crust
1 1/3 Tassegraham cracker crumbs
3 Esslöffelsugar
1/3 Tassebutter or margarine, melted
die Zubereitung:

1. Pour yogurt into a cloth-lined strainer set over a deep bowl. Cover and chill at least 12 hours or up to next day. In a 1 to 1 1/2 quart pan, combine gelatin and 1/4 cup water; soften 5 minutes. Stir over low heat until gelatin dissolves. In a blender or food processor, whirl drained yogurt, cottage cheese, sugar, peel, juice and gelatin mixture until smooth. Pour into crust. Cover and chill until firm, at least 4 hours or up to next day.

2. Top pie with berries.

*** Graham Crust ***

In a 9" pie pan, mix graham cracker crumbs, sugar, and butter or margarine. Press evenly over bottom and sides of pan. Bake in a 350'F. oven 10 minutes. Cool.


Anmerkungen zum Rezept: