Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berry-Patch Parfait Pie (With Pineapple Variation)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Baked 9" pie shell
1 PackungLemon-flavored gelatin
1 1/4 Tassewater hot
Pt. strawberry ice cream
1 1/2 TasseSliced, washed, hulled strawberries
1/2 TasseHeavy cream whipped
die Zubereitung:

About 1 hr. Before serving or early in day: In 2-qt. Saucepan, dissolve gelatin in hot water. Add ice cream by spoonfuls, stirring until melted. Refrigerate right in pan until thickened but not set-about 15 min. Fold in berries, reserving a few for garnish. Turn into baked pie shell. Refrigerate until set-about 25 min. Garnish with circle of whipped cream. Tuck in reserved strawberry slices.

Pineapple Parfait Pie: Omit water; use pineapple juice drained from 1 No. 2 can crushed pineapple, plus enough water to make 1 1/4 cups liquid. Substitute vanilla ice cream for strawberry. Omit strawberries. Fold in drained canned crushed pineapple from 1 No. 2 can.


Anmerkungen zum Rezept: