Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bertha Hayes's Cornmeal Brownies
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassecornmeal
1 Tasseflour
1 1/2 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
eggs
1 Tassenuts chopped
2 Tassesugar
1/2 TassePlus 3 tblsp butter
Sqares unsweetened chocolate
1 1/2 Teelöffelvanilla extract
die Zubereitung:

Preheat oven to 375 degrees. Place cornmeal in a bowl. Sift flour, baking powder and salt into bowl with cornmeal and mix the ingredients. To the beaten eggs add the sugar, melted butter, melted chocolate ingredients to the egg mixture. Beat well. Mix chopped nuts and pour into two greased and floured 8-inch square pans. Bake 25 to 30 minutes. Cool before cutting into squares. These are better served hot.


Anmerkungen zum Rezept: