Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Antipasto
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gCucumbers or 2 24oz.dill pic
3 x ca. 450 gCawliflower
2 x ca. 450 gGreen beans or 4 15oz. tins
2 x ca. 450 gpeppers red
8oz. tins tuna fish
16oz. jars stuffed olives
3/4 Tasseolive oil
2 x ca. 450 gPickling onions or 3 16oz. j
3 x ca. 450 gMushrooms or 5 10oz.tins mus
2 x ca. 450 ggreen peppers
16oz. tins ripe olives
11oz. bottles of ketchup
13oz. large tins anchovies
3/4 Tassevinegar
die Zubereitung:

Boil cawliflower 3 minutes. Drain and set aside. Peel pickling onions, cut cucumbers in slices and boil green beans until tender. Set all these vegetables aside. In large canning kettle, fry sliced mushrooms in the oil, add ketchup, cut green beans and red peppers. Simmer 10-15 minutes. Add all the vegetables, olives and remaining ingredients (separate anchovies and break up tuna), simmer for another 12 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: