Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Chocolate Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
2 Tassesugar
1 Teelöffelsoda
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelbaking powder
3/4 Tassewater
3/4 Tassebuttermilk
1/2 TasseImperial margarine
eggs
1 Teelöffelvanilla
4 x ca. 30 gUnsweetened chocolate; melted and cooled (you can melt the margarine and chocolate together if you like)
die Zubereitung:

Heat oven to 350 degrees. Grease and flour a 13 x2 in. Pan or 3 eight in. Pans, or two 9 in. Pans.

Measure all ingredients into large mixing bowl. Blend 1/2 minute on low speed, scraping bowl constantly. Beat 3 minutes high speed, scraping bowl occasionally. Pour into pans. Bake oblong pans 40-45 minutes. Bake layer pans 30-35 minutes. Cool and frost with desired frosting.


Anmerkungen zum Rezept: