Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Chocolate Cake with Fudge Frosting
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
2 Tassesugar
1/2 Tasseshortening
3/4 Tassewater
3/4 Tassebuttermilk
1 TeelöffelBaking soda
1 TeelöffelSale
1 Teelöffelvanilla
1/2 Teelöffelbaking powder
eggs
4 x ca. 30 gUnsweetened chocolate; Melted and cooled
Fudge Frosting
2 Tassesugar
1/2 Tasseshortening
3 x ca. 30 gchocolate unsweetened
2/3 Tassemilk
1/2 Teelöffelsalt
2 Teelöffelvanilla
Heat oven to 350F.
die Zubereitung:

2. Grease and flour 13 x 9 x 3 pan, 3 8" round pans or 2 9" round pans.

3. Beat all ingredients except fudge frosting in a large bowl on low speed for 30 seconds, scraping bowl constantly. Beat on high speed for 3 minutes, scraping bowl constantly. Pour into pan(s).

4. Bake for 40-45 minutes (rectangle pan) or 30-35 minutes (round pans), or until wooden pick comes out clean. Cool rounds 10 min.; remove from pans. Cool completely. Frost.

Fudge Frosting: Mix all ingredients except vanilla in a 2 1/2 quart saucepan. Heat to a rolling boil, stirring occasionally. Boil 1 minute without stirring. Place saucepan in a bowl of ice and water. Beat until frosting is smooth and of spreading consistency; add vanilla.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: