Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Coffee Cake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Topping
1/2 TasseDark Brown Sugar; Packed
1/4 Tasserolled oats
3/4 Teelöffelcinnamon
1/4 TasseUnsalted Butter; Cut Up
1/4 TassePecans coarsely chopped
Cake
1 Tassesugar
1/2 Tasseshortening
2 grosseggs
1 Tassesour cream
1 Teelöffelvanilla
1 2/3 Tasseflour
1 Teelöffelbaking powder
1/2 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Preheat Oven 350 F. Pan Size: 9" Round Or Square Topping: Mix First 3 Ingredients In Med. Bowl. Add Butter And Rub In Until Mixture Resembles Coarse Crumbs. Mix In Nuts. Cake: Cream Sugar And Shortening In Large Bowl. Add Eggs 1 At A Times, Beating Well After Each Addition. Beat In Sour Cream And Vanilla. Sift Flour, Baking Powder, Baking Soda And Salt Together In Bowl. Mix Dry Ingredients Into Shortening Mixture. Spoon Half Of Batter Into Prepared Pan. Sprinkle With Half Of Topping And Swirl Into Batter With Tip Of Knife. Spoon Remaining Batter Over. Sprinkle With Remaining Topping. Bake Until Tester Comes Out Clean, About 40 Minutes. Cool And Serve. *Butter Can Be Substitued For Shortening


Anmerkungen zum Rezept: