Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | sugar |
2/3 Tasse | water |
3 Esslöffel | corn syrup light |
1 Esslöffel | vinegar |
2 | egg whites |
1/4 Teelöffel | cream of tartar |
1 Prise | salt |
6 gross | Marshmallows |
Combine sugar, water, syrup & vinegar. Cook to soft ball stage. Beat egg whites until stiff. Beat in cream of tartar & salt. Add half of hot mixture to egg whites. To other half, add marshmallows & allow to dissolve. Combine mixtures & beat until spreading consistency. (This also makes a very good candy if cooked to hard ball stage.)
Edith Schell
Holly Grove, Ar
From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|