Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 3/4 Tasse | all-purpose flour |
1 1/2 Tasse | sugar |
1 Teelöffel | Baking soda |
1/2 Teelöffel | salt |
2 | eggs |
2 | Ripe medium bananas; mashed (1 cup) |
1/2 Tasse | vegetable oil |
1/4 Tasse | Plus 1 Tablespoon buttermilk |
1 Teelöffel | vanilla extract |
1 Tasse | Chopped walnuts; (optional) |
In a large bowl, stir together flour, sugar, baking soda and salt. In another mixing bowl, combine eggs, bananas, oil, buttermilk, and vanilla; add to flour mixture, stirring just until combined. Fold in nuts. Pour into a greased 9in. X 3in. Baking pan. Bake at 325 for 1 hour and 20 minutes or until bread teasts done. Cool on wire rack. Yieald: 1 loaf.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|