Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 gross | Bananas |
3/4 Tasse | white sugar |
1 | egg |
1 Teelöffel | Baking soda |
1 Teelöffel | baking powder |
1/2 Teelöffel | salt |
1 1/2 Tasse | all-purpose flour |
1/3 Tasse | butter melted |
Mash bananas. Add sugar and slightly beaten egg and mix well. Add the melt butter. Make a well in the middle and add the dry ingredients. Bake at
375 (F) for 20 min.
I also remember my mother used to add brown sugar to the tops of the muffins before baking. This made them crunchy on top, but I haven't tried it myself.
Taken from: Muffin Mania, by Cathy Prange and Joan Pauli (not much publication information included)
C2028H@Ac.Dal.Ca
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|