Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Ever Black Bean Soup
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBeef bone
3/4 x ca. 450 gShin beef
3 x ca. 450 gHam shank; cut up, with bone and rind
cloves whole
3/4 Teelöffelblack peppercorns
1/4 Teelöffelcelery seed
2 1/2 Tasseblack beans dried
1 Tasseonion chopped
1/2 Tassecelery chopped
1 Teelöffelgarlic chopped
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
1/4 Tassesherry
die Zubereitung:

Combine first six ingredients in large pot. Add 15 cups water, bring to a boil & simmer half-covered 8-10 hours. Strain. Discard meat bones, rind & spices; refrigerate stock. In refrigerator, soak black beans in 10 cups water. Next day, cook onion & celery in 2 Tbs fat which has been removed from stock. Add drained beans, 2 additional cups water, 7 cups of the meat stock (all fat removed) & chopped garlic. Simmer uncovered 2-1/2 hours, stirring occasionally. If beans begin to show, add more water. Push all through food mill. Reheat with salt, pepper & sherry. Serves 10.

Time Includes Overnight Soaking

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: