Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Tasse | Sifted enriched flour |
3/4 Tasse | sugar |
3 1/2 Teelöffel | baking powder |
1 1/2 Teelöffel | salt |
1 | egg beaten |
1 1/2 Tasse | milk |
2 Esslöffel | salad oil |
3/4 Tasse | California walnuts, broken |
Stir the dry ingredients together. Combine egg, milk, and salad oil; add to dry ingredients, mixing well. Stir in nuts. Turn into greased 9 1/2 X 5 X 3-inch loaf pan. Bake at 350F about an hour. Remove from pan; cool.
rise, and becomes a hard brick.
It's especially good with Cream cheese spread on it.
Recipe from Better Homes & Gardens approx. Early 1960s.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|