Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Oatmeal Cookie Mix
Zutaten für 13  Menge anpassen
die Zutaten:
4 1/2 Tasseall-purpose flour
4 1/2 TasseQuick-cooking rolled oats
4 Tassebrown sugar firmly packed
1 Esslöffelbaking powder
1 EsslöffelBaking soda
2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

In large bowl, stir together flour, rolled oats, sugar, baking powder, baking soda and salt. Transfer to airtight container; store in cool, dry place for up to 2 months.

Stir well before using.

Cookie Tips:

1. Refrigerate the spoonfuls of dough on baking sheet for 15 minutes before baking to produce thick cookies.

2. Check cookies at the minimum baking time since baking times can only be approximate. It's no problem to bake a sheet of cookies for another minute or so.

3. Store in airtight container (tin, glass or plastic); cover with plastic wrap before closing with tight lids.

See Best: Oatmeal Cookies for usage recipe

Baird: "Baking Up The Best" Recipe by Canadian Living Test Kitchen

[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: