Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Quick Pancakes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseall-purpose flour
2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
2 Esslöffelsugar
1 grossEggs lightly beaten
1 Tassemilk
2 EsslöffelUnsalted butter; melted, plus 1/2 teaspoon for griddle
die Zubereitung:

1. Heat griddle to 375 deg. Or griddle pan over medium-high heat. Whisk flour, baking powder, salt, & sugar in bowl. Add egg, milk, & 2 tablespoons butter; whisk to combine. Batter should have small to medium lumps.

2. Heat overn to 175 deg. Test gribble by sprinkling a few drops of water on it. If water bounces & spatters off griddle, it is hot enough. Using pastry brush, brush remaining 1/2 teaspoon butter onto griddle. Wips off excess.

3. Using a 2-oz. Ladle, about 1/4 cup, pour pancake batter in pools two inch away from each other. When pancakes have bubbles on top & are slightly dry around the edges, 2 1/2 mins., flip over. Cook until golden on bottom, 1 min.

4. Repeat with remaining batter, keeping finished pancakes on heat-proof plate in oven.


Anmerkungen zum Rezept: