Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Rhubarb Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassebrown sugar
3/4 Tassewhite sugar
egg
3/4 Tasseshortening
2 Tasseflour
1 Prisesalt
1 Teelöffelvanilla
1 Teelöffelcinnamon
1 Tassemilk
1 Teelöffelvinegar
1 TeelöffelBaking soda
1 1/2 TasseRhubarb; uncooked, sliced
Topping
1 Tassebrown sugar
1 Teelöffelcinnamon
1/2 TasseNuts chopped
die Zubereitung:

Cream sugars and shortening. Add eggs. Mix flour, salt, vanilla and cinnamon. Dissolve vinegar and baking soda in milk. Add dry ingredients to sugar mixture alternately with milk mixture. Pour into greased and floured 9 x 13" pan. Combine topping ingredients; sprinkle over batter. Bake @ 350 degrees 40 to 45 minutes, until toothpick comes out clean.


Anmerkungen zum Rezept: